Päivän ostosretki ei suuntautunut ruokakauppaan, vaan kameraostoksille. Täten sunnuntairuoka toteutui yhdistelemällä pakastimen antimia ja muuta keittiöstä löytyvää. Inspiraationa toimi kesällä raakamakkarasta, pavuista ja kesäkurpitsasta tekemäni pataruoka.
Sunnuntaipastaa germaanisella otteella
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
kylmäpuristettua rypsiöljyöä
2 bratwurstia
1dl punaviiniä
hunajaa
2 purkkia tomaattipyreetä
kourallinen vihreitä papuja
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.
Lisää pilkottu bratwursti ja anna ruskistua.
Kaada joukkoon punaviini, nokare hunajaa ja hauduta kannen alla kunnes pastavesi kiehuu.
Lisää tomaattipyree ja pavut. Anna hautua pastan keittämisen ajan. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä kastikkeen jatkeeksi.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti